Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Divendres, 24.11.2017

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

PSICOSI DE LES 4:48

 

DE SARAH KANE

AMB ANNA ALARCÓN

 

'Psicosi de les 4:48' de Sarah Kane, amb Anna Alarcón

 

Un text colpidor de Sarah Kane, autora de culte a nivell internacional, interpretat magistralment per la coneguda actriu Anna Alarcón. Premi BBVA de Teatre 2016 al millor espectacle i a la millor actriu.

 

4:48 no és un codi secret. És l'hora exacta de la matinada quan les drogues del tractament antidepressiu comencen a deixar una mica clar el cap abans de perdre l'efecte del tot i donar pas, novament, a l'angoixa. També és l'hora amb més suïcidis. Aquest és el moment escollit per Sarah Kane per retratar la seva experiència personal amb la malaltia que va fer que aquest text fos, finalment, l'últim.

 

La coneguda actriu Anna Alarcón protagonitza aquesta peça clau de l'obra de Sarah Kane, dramaturga britànica de culte a nivell internacional. L'actriu realitza un treball d'entrega absoluta damunt l'escenari, amb una interpretació intensa i plena de matisos que deixa als espectadors clavats a la butaca. Un treball reconegut doblement amb el Premi BBVA de Teatre 2016 al millor espectacle i a la millor actriu. Alarcón compta amb una llarga trajectòria en teatre (com Sé de un lugar, que vam veure a l'Aurora) i a la televisió (La riera, Pop ràpid, El cor de la ciutat, etc).

 

 

Autora: Sarah Kane / Traducció: Anna Soler Horta / Direcció: Moisès Maicas / Intèrpret: Anna Alarcón / Gest i moviment: Guille Vidal-Ribas / Espai i elements escènics: Toni Giró / Il·luminació: Raimon Rius / So i direcció tècnica: Daniel Gener / Vestuari: Pi Piquer / Assistent direcció i regidor: Albert Massanas / Producció: The Three Keatons / Agraïments: Iván Morales (assessorament a la direcció) 


18/19 FEBRER

Dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 20 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

Web de Psicosi de les 4:48

Amb el suport de:
Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX

Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

RAGAZZO
CÚBIT
MOS MAIORUM

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE