Teatre de l'Aurora

Llibertat Jordi Sánchez i Jordi Cuixart!

Divendres, 24.11.2017

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

RAGAZZO

 

CIA. TEATRE TOT TERRENY

 

'Ragazzo' amb la Cia. Teatre Tot Terreny. Fotografia: Clàudia Serrahima

 

Qui (i per a què) fa servir la violència? Què és la impunitat? Un altre món és possible? Una premiada peça teatral que reviu la figura de Carlo Giuliani, assassinat a Gènova el 2001 durant la cimera del G8. Un crit a la vida.

 

Què fer davant l'amenaça? Té legitimitat un govern que s'ha de blindar per decidir? Qui (i per a què) fa servir la violència? Què és la impunitat? Un altre món és possible? Ragazzo reviu la figura de Carlo Giuliani, assassinat a Gènova el 20 de juliol de 2001. Aquell estiu Europa viu la restricció de drets socials més gran des de la 2a Guerra Mundial: a la ciutat del Ragazzo, les fronteres estan tancades, se suspèn el tractat de Schengen, es prohibeixen les manifestacions, es prohibeix estendre la roba als balcons. Detencions. Identificacions. 30.000 policies patrullen els carrers de Gènova i no permeten l'entrada a la "Zona Rossa", on els líders mundials del G8 celebren una cimera.

 

Ragazzo, malgrat tot, viu l'estiu de la ciutat: fa poc que ha okupat amb uns amics un espai acollidor que han condicionat com a vivenda, té vacances, temps per llegir, enamorar-se... i participar al Fòrum Social Mundial que s'ha instal•lat a la ciutat, on mig milió de persones discuteixen com seria un altre món possible. El seu destí quedarà marcat quan decideixi quedar-se a la Columna dels Desobedients, que s'ha proposat una acció pacífica de desobediència civil: violar el confinament de la "Zona Rossa".

 

Ragazzo és un crit a la vida, a la dignificació de les històries personals, a la reivindicació de la memòria col·lectiva i de la Història que els amos del món mai escriuran per nosaltres. Una excel·lent peça teatral que ha estat Premi de la Crítica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l'Actor Revelació, i Premi Serra d'Or a l'Espectacle Teatral de 2015.

 

 

Intèrpret: Oriol Pla / Autoria i direcció: Lali Álvarez Garriga / Ajudant de direcció: Quimet Pla / Disseny de llums: Núria Solina / Disseny de so: Pau Matas / Assistent: Irene Vicente / Utillatge: Marta Garolera / Fotografia: Clàudia Serrahima / Temes musicals: Zoo / Col·laboracions: Aleix Aguilà i Isaac Domínguez


13/14/15 GENER

Divendres i dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 20 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

Web de Ragazzo

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

CÚBIT
PSICOSI DE LES 4:48
MOS MAIORUM
CABARET DISTÒPIC

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE